بازار عمده ادویه ایران

ادویه ای که رستوران ها داخل آبگوشت می ریزن چه نام دارد؟

آبگوشت غذایی قدیمی و لذیذ ایرانی میباشد که با انواع گوناگونی از مواد مانند گوشت و نخود درست می گردد. برای درست کردن آبگوشت رستورانی عوامل زیادی را رعایت فرمایید، یکی از مهم ترین سر خوش طعمی آبگوشت استفاده از ادویه در پخت این غذایی خوشمزه میباشد.استفاده از ادویه آبگوشت باعث میشودتا بوی گوسفندی غذا از بین برود.

برای خرید ادویه آبگوشتی حاضر میتوانید به وبسایت ما مراجعه کنید.

یا اینکه اگه میخواهید در خانه به سلیقه ی خود درست کنید میتوانید به صفحه لیست قیمت ادویه مراجعه کرده و از ادویه ها تهیه کنید

مواد مورد نیاز برای درست کردن ادویه آبگوشتی

مواد مورد نیاز مقدار مورد نیاز
زردچوبه اعلاء 5قاشق غذا خوری
تخم گشنیز 5قاشق غذا خوری
برگ پیازچه خشکیده 4قاشق غذا خوری
زیره سبز 3قاشق غذا خوری
شنبلیله خشکیده 3قاشق غذا خوری
پودر فلفل سیاه 2قاشق غذا خوری
آرد گندم سبوسی نیم کیلو
پیاز 1 کیلو گرم
زیره سیاه 1 قاشق غذا خوری
  • داخل ظرفی آرد را بریزید وگرم کنید تا بوی بد آن از بین برود
  • و نمک را که به آن اضافه کردین منتظر باشید تا سرد شود
  • پیاز را با ادویه آسیاب کنید و به آرد اضافه کنید
  • بزارید خشک بشه و داخل غذا بریزید

آشنایی با ما

بازار ادویه ایران (ادویه چی) بزرگترین عمده فروشی ادویه و به عنوان مرجعی برای اطلاع رسانی قیمت در این صنف راه اندازی شده است. قیمت ادویه و همچنین تحلیل و بررسی واردات و صادرات کشور به صورت روزانه و فروش ادویه فله و بسته بندی با تضمین قیمت و کیفیت از جمله فعالیت های مجموعه ادویه ایران می باشد.با توجه به سابقه دراز مدت و نمایندگی های رسمی اخذ شده و تیم های حرفه ای، بر این تلاشیم تا رضایت حداکثری مشتریان را کسب کنیم.

تماس با ادویه چی

مرکز تماس: 09101887678
دفتر مرکزی: شهر تبریز-آخر خیابان استاد جعفری نرسیده به بلوار معلم کوچه صدیق

دارای سه انبار در شهر های تبریز,مشهد,تهران

مجوز ها

Template Design:Dima Group

کلیک کن