آبگوشت غذایی قدیمی و لذیذ ایرانی میباشد که با انواع گوناگونی از مواد مانند گوشت و نخود درست می گردد. برای درست کردن آبگوشت رستورانی عوامل زیادی را رعایت فرمایید، یکی از مهم ترین سر خوش طعمی آبگوشت استفاده از ادویه در پخت این غذایی خوشمزه میباشد.استفاده از ادویه آبگوشت باعث میشودتا بوی گوسفندی غذا از بین برود.
برای خرید ادویه آبگوشتی حاضر میتوانید به وبسایت ما مراجعه کنید.
یا اینکه اگه میخواهید در خانه به سلیقه ی خود درست کنید میتوانید به صفحه لیست قیمت ادویه مراجعه کرده و از ادویه ها تهیه کنید
مواد مورد نیاز برای درست کردن ادویه آبگوشتی
مواد مورد نیاز | مقدار مورد نیاز |
زردچوبه اعلاء | 5قاشق غذا خوری |
تخم گشنیز | 5قاشق غذا خوری |
برگ پیازچه خشکیده | 4قاشق غذا خوری |
زیره سبز | 3قاشق غذا خوری |
شنبلیله خشکیده | 3قاشق غذا خوری |
پودر فلفل سیاه | 2قاشق غذا خوری |
آرد گندم سبوسی | نیم کیلو |
پیاز | 1 کیلو گرم |
زیره سیاه | 1 قاشق غذا خوری |
- داخل ظرفی آرد را بریزید وگرم کنید تا بوی بد آن از بین برود
- و نمک را که به آن اضافه کردین منتظر باشید تا سرد شود
- پیاز را با ادویه آسیاب کنید و به آرد اضافه کنید
- بزارید خشک بشه و داخل غذا بریزید