ماکارونی یکی از غذا های محبوب ما ایرانی ها است و اکثر کودکان و قشر جوانان عاشق این غذا هستند.
شما اگر می خواهید یک ماکارونی خوشمزه داشته باشید می توانید از ادویه ها و چاشنی های مختلف استفاده کنید. یکی از ادویه های مهم در آشپزی ادویه ماکارونی است که از ترکیب انواع مختلف ادویه ها به دست می آید و یک طعم لذیذ و دلچسب به ماکارونی شما می بخشد.
ما در این مقاله از ادویه چی به شما طرز تهیه ادویه ماکارونی خانگی را یاد می دهیم اما شما می توانید برای صرفه جویی در زمان و هزینه ها از ادویه ماکارونی مخصوص ادویه چی استفاده کنید.
طرز تهیه ادویه ماکارونی
- ادویه کاری: در صورت دلخواه
- هل سبز: در صورت دلخواه
- گلپر: یک قاشق غذاخوری
- جوز هندی: یک عدد
- پودر فلفل سیاه: نصف قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز: نصف قاشق غذاخوری
- پودر زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
- پودر زنجبیل: نصف قاشق غذاخوری
- میخک: نوک قاشق غذاخوری
- پودر هل: ذو قاشق چای خوری
- پودر دارچین: نصف قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز: 50 گرم
تمامی مواد ذکر شده را به خوبی آسیاب نمایید و با یکدیگر مخلوط کنید. در هر وعده پخت ماکارونی یک قاشق از این ادویه را استفاده نمایید.
چه زمانی برای افزودن ادویه ماکارونی مناسب است؟
هنگامی که گوشت در حال سرخ شدن است می توانید ادویه را به آن بیفزایید و بوی بد گوشت را بگیرید و طعم خوشایندی را به آن بدهید.
اگر شما گیاه خوار هستید و یا در یخچالتان گوشت موجود نیست و با استفاده از سویا ماکارونی رادرستمی کنید زمانی که سس ماکارونی حاضر شد قبل از افزودن به ماکارونی به سس تان ادویه را اضافه کنید
شهر ادویه بزرگترین تامین کننده ادویه ماکارونی در شمال غرب کشور میباشد.