قورمه سبزی سنتی ایران که در خانه های درست میشه جزء خوشمزه ترین خورشت ها میباشد. چون این خورشت مارو به یاداروی خاطره هایمان در دوران نوجوانی و جوانی می اندازد. آن چیزی که باعث دلچسب بودن خورشت قرمه سبزی میشود عطر و طعم آن میباشد.اگر از مردم بپرسی بیشترین علاقه ی شما در غذا های ایرانی چیست احتمالا 90 درصد میگن قرمه سبزی !این خورشت در جای جای کشورمان به سلیقه ی اقوام درست میشه و هر یک سلیقه ی خاصی را دارند. اما آن چیزی که باعث خوش عطری این خورشت قرمه سبزی میشود چیست؟بله درست حدس زدید و آن هم اینکه استفاده از ادویه های مخصوص قرمه سبزی در طبع این غذا است.
مواد لازم برای خورشت قورمه سبزی | مقدار لازم برای خورشت قورمه سبزی |
شنبله خشک | دو قاشق غذا خوری |
تره خشک | دو قاشق غذا خوری |
جعفری خشک | دو قاشق غذا خوری |
گشنیز خشک | دو قاشق غذا خوری |
اسفناج خشک | دو قاشق غذا خوری |
پودر گل محمدی | دو قاشق غذا خوری |
پودر غوره | دو قاشق غذا خوری |
زردچوبه | یک قاشق غذا خوری |
پودر فلفل سیاه | یک قاشق غذا خوری |
پودر رازیانه | یک قاشق غذا خوری |
- سبزی های گفته شده برای قرمه سبزی را بشویید و خوب خشک بکنید
- سبزی را که خشک کردید پودر کنید
- ادویه هارا با سبزی خشک قاطی کنید
بیس قورمه سبزی دیگه آماده است میتونید در غذا های خود آن را استفاده کنید.
ادویه چی این مطلب را برای دوست داران قورمه سبزی آماده کرده امیدوارم از آن لذت ببرید.
همچنین در این مجموعه فلفل سیاه عمده و خرده و نیز زردچوبه عمده و خرده موجود میباشد