بازار عمده ادویه ایران

چگونه مرغ را طعم دار کنیم

مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در مناسبت های مختلفی پخته می شود. برای خوشمزه شدن مرغ قبل از پختن بسیاری از کدبانوهای ایرانی از ترفندهای آشپزی استفاده می کنند و مرغ را مزه دار می کنند. پختن مرغ بدون ادویه برای ذائقه خیلی از ما مطبوع نمیباشد، در این بخش از ادویه چی بهترین ادویه ها برای ترکیب شدن با مرغ را به شما معرفی می کنیم تا غذایی را اماده کنید که هرگز فراموش نخواهید کرد.

 

 

طعم و مزه دار کردن مرغ مجلسی با سیر و زعفران

  •  سیر و پیاز را خوب خرد کنید.
  •  سپس 1چهارم فنجان کره آب شده را به آن بیفزایید و داخل مخلوط کن بریزید.
  •  در این مرحله 2قاشق چایخوری آبلیمو، 1قاشق چایخوری نمک، 3قاشق غذاخوری زعفران، 1قاشق چایخوری آویشن، 5عدد موسیر خشک، 1قاشق چایخوری فلفل قرمز، نصف قاشق چایخوری دارچین را درون مخلوط کن بریزید و بعد خوب مخلوط نمایید.
  •  مرغ را بشویید و بعد از خشک شدن ، مواد درست شده را روی مرغ بریزید و داخل کیسه دربسته بگذارید و با دست نایلون را ورز دهید تا مواد کامل به خورد مرغ برود.
  •  کیسه را داخل ظرفی قرار داده و 4ساعت الی 24ساعت درون یخچال قرار دهید.
  •  بعد می توانید مرغ مزه دار شده را سرخ کنید و با مقداری آب و فلفل دلمه ای و هویج و پیاز و کرفس و… بپزید و یا در فویل قرار داده و درون فر بگذارید.

 

طعم و مزه دار کردن مرغ با خردل

مرغ را چند ساعت قبل از طبخ با نصف فنجان آب لیمو ،2 قاشق غذا خوری خردل ، 1 قاشق چای خوری نمک ،1 فنجان روغن زیتون مزه دار نمایید و سپس مثل همیشه بپزید.

مرغ را با ادویه ایتالیایی مزه دار کنید

مرغ را چند ساعت قبل از پخت با 1/4 فنجان روغن زیتون، 2 قاشق چای خوری سرکه ، 1 قاشق چای خوری نمک ،1 قاشق چای خوری پودر سیر و 1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده مزه دار نمایید و بعد مثل همیشه بپزید.

به روش چینی مرغ را مزه دار کنید

مرغ را چند ساعت قبل از پخت با  1/2 فنجان سس سویا،1/4 فنجان شکر قهوه ای،3 قاشق غذاخوری زنجبیل ریز خرد شده و تازه،1 قاشق غذا خوری سیر خرد شده،2 قاشق چای خوری روغن کنجد،1 قاشق چای خوری فلفل سیاه مزه دار نمایید و بعد مثل همیشه بپزید.

 

به روش مکزیکی مرغ مزه دار کنید

مرغ را چند ساعت قبل از پختن با1چهارم فنجان فلفل چیپتوله یا فلفل سبز تند ،3 قاشق غذاخوری روغن زیتون،2 حبه سیر، خرد شده،1/2 پیاز، خرد شده،فلفل قرمز 1 قاشق غذا خوری،1 قاشق چای خوری زیره سبز،1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز، 1 قاشق چای خوری نمک مزه دار نمایید و بعد مثل همیشه بپزید.

به روش یونانی مرغ را مزه دار کنید

  •  مرغ را چند ساعت قبل از پخت داخل ظرف بریزید، نیم پیمانه ماست چکیده را به آن بیفزایید.
  •  سپس آب یک عدد لیمو را بگیرید و اضافه نمایید.
  •  یک حبه سیر را خرد کنید و بیفزایید.
  •  روغن زیتون، پونه کوهی، سرکه، پودر گشنیز، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مواد را خوب به هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند و روی ظرف سلفون بکشید و به مدت 2 الی 24 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد مثل همیشه بپزید.

با آب نمک مرغ را مزه دار کنید

  •  درون یک لیتر آب، 5 قاشق چای خوری نمک بریزید و اجازه دهید بجوشد و سپس خنک شود.
  •  بعد به این آب، فلفل سیاه، سیر و… نیز اضافه کنید.
  •  مرغ را در آن قرار دهید.
  •  پس از چند ساعت مرغ را از آب خارج نمایید و قبل از پخت آن را خوب بشویید.
  •  اگر می خواهید مرغ را در فر قرار دهید، آن را خوب خشک کنید.

 

مرغ را با سبزیجات مزه دار کنید

  •  مرغ ها را داخل ظرف قرار دهید و آب چند عدد لیمو را بگیرید و اضافه نمایید.
  •  نیم قاشق چای خوری از هریک از سبزیجات خشک مانند پونه کوهی، نعنا، ریحان ، آویشن ، شوید، رزماری را با سه قاشق روغن زیتون مخلوط کنیدو به آن نمک و فلفل اضافه نمایید و خوب به هم بزنید.
  •  این مواد را روی مرغ ریخته و روی ظرف سلفون بکشید و به مدت 2 تا 24 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار شود.

 مرغ را با آناناس مزه دار کنید 

  •  فیله مرغ را داخل یک ظرف بریزید، آناناس را برش های ریز بزنید و بیفزایید و مقداری آب آناناس اضافه کنید.
  •  سپس به آن آب لیمو اضافه نمایید و بعد از خرد کردن زنجبیل و سیر آن را به مرغ بیفزایید.
  •  در این مرحله سرکه، فلفل را اضافه کرده و مواد را ترکیب کنید و در اخر روی ظرف سلفون بکشید و به مدت 2 تا 24 ساعت داخل یخچال بگذارید.

 

مرغ را با سس ماسالا طعم دار کنید

  •  2 عدد سیر خرد شده، 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه خرد شده، 2 قاشق غذاخوری ماست، یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز، 2 قاشق چایخوری زیره سبز اسیاب شده، 1 قاشق چایخوری ادویه تندوری، 2 قاشق چایخوری گشنیز خرد شده و مقداری زردچوبه را مخلوط نمایید.
  •  بعد تکه های مرغ را اضافه نمایید و خوب هم بزنید و روی ظرف سلفون بکشید و به مدت زمان 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید. 

مرغ را برای تهیه جوجه کباب مزه دار کنید

  •  قبل از تهیه جوجه کباب ، اول سینه مرغ را به تکه های مساوی برش بزنید.
  •  پیاز ها را درشت خرد نمایید و مقدار کمی روغن اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
  •  بعد آبلیمو تازه، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزایید.
  •  همه مواد را با مرغ  مخلوط کنید و در آخر زعفران دم کشیده را اضافه کنید و اجازه دهید چند ساعت داخل یخچال بماند تا مزه دار شود و برای پخت جوجه کباب آماده شود. 

مرغ شکم پر را اینگونه مزه دار کنید

  •  یک عدد پیاز را خرد کنید و به آن نمک و فلفل و آبلیمو تازه، آب پرتقال و زردچوبه بیفزایید.
  •  مرغ را بشویید و خشک کنید و داخل مرغ، بیرون آن و حتی زیر پوست مرغ را به سسی که آماده کرده اید، آغشته فرمایید و آن را به مدت زمان 24ساعت داخل یخچال بگذارید.
  •  برای تهیه مواد داخل شکم مرغ 2 عدد پیاز را خرد کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک، زردچوبه، دارچین، آلو، کشمش و ادویه کاری را به آن بیفزایید.
  •  پس از در آوردن مرغ از یخچال و جدا کردن پیاز ها و آب پرتقال از آن با مواد تهیه شده داخل شکم مرغ را پر کنید. بعد مقدار کمی روغن روی مرغ بمالید و در نهایت آن را در فر قرار دهید.

 

نکات مهم مزه دار کردن مرغ ها :

  1.  برای مزه دار کردن مرغ میتوانید روش های مختلفی داشته باشید مثلا ادویه ها را با یک ماده تر مثل آب لیمو یا ماست که اسیدی هم ترکیب کنید و مرغ را به آن آغشته کنید یا اینکه ادویه ها را به صورت خشک به سطح مرغ آغشته بنمایید.
  2.  برای مزه دار کردن مرغ میتوانید از گیاهان عطر دار زیادی مانند ریحان، جعفری، آویشن، پونه کوهی و رزماری و… استفاده کنید.
  3.  برای مزه دار کردن مرغ میتوانید از ادویه هایی مانند پودر سیر، پودر پیاز و نمک، پاپریکا، فلفل قرمز و فلفل سیاه استفاده نمایید.
  4.  برای مزه دار کردن مرغ میتوانید از گیاهان معطر و پاپریکا به نسبت بیشتری استفاده کنید و اگر طعم تند تر را می پسندید از فلفل قرمز بیشتری استفاده نمایید.
  5.  بهترین ادویه های مرغ در غذا های سنتی مثل خورشت ها و خوراک ها و … دارای نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین است.
  6.  برای تهیه چاشنی مرغ، یک قاشق غذاخوری نمک، نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه، یک و نیم قاشق غذاخوری پودر پاپریکا ،یک و نیم قاشق غذا خوری پودر سیر، یک قاشق غذا خوری پودر پیاز، نصف قاشق غذاخوری آویشن، یک قاشق غذاخوری جعفری، نصف قاشق غذاخوری پونه کوهی، نوک قاشق غذاخوری فلفل قرمز (اختیاری) را مخلوط و پودر نمایید و در یک ظرف در دار در جای خنک و تاریک به مدت 3 ماه نگهداری کنید.

برای تهیه ادویه عمده و ادویه خرده و لیست قیمت ادویه به وبسایت ادویه چی مراجعه کرده یا با شماره 09146404119 در تماس باشید

آشنایی با ما

بازار ادویه ایران (ادویه چی) بزرگترین عمده فروشی ادویه و به عنوان مرجعی برای اطلاع رسانی قیمت در این صنف راه اندازی شده است. قیمت ادویه و همچنین تحلیل و بررسی واردات و صادرات کشور به صورت روزانه و فروش ادویه فله و بسته بندی با تضمین قیمت و کیفیت از جمله فعالیت های مجموعه ادویه ایران می باشد.با توجه به سابقه دراز مدت و نمایندگی های رسمی اخذ شده و تیم های حرفه ای، بر این تلاشیم تا رضایت حداکثری مشتریان را کسب کنیم.

تماس با ادویه چی

مرکز تماس: 09101887678
دفتر مرکزی: شهر تبریز-آخر خیابان استاد جعفری نرسیده به بلوار معلم کوچه صدیق

دارای سه انبار در شهر های تبریز,مشهد,تهران

مجوز ها

Template Design:Dima Group

کلیک کن